Ana SayfaSiyasetHDP Silivri İlçe Örgütü Kongreye Gidiyor.

HDP Silivri İlçe Örgütü Kongreye Gidiyor.

Silivri’de HDP çalışmaları masaya yatırılmıştır.

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan İlçe kongresi ile ilgili olarak bu akşam ilk toplantısını yapan HDP Silivri İlçe örgütü; bu gece ki toplantısında, mahalle komisyonlarında görev alacakları ve ilçe örgüt çalışmalarının düzenlenmesi konusunda bir ön görüşme niteliğinde gerçekleştirildi. İstanbul il başkanlığından misafirlerini parti üyelerinle buluşturan yönetimi;  “Örgüt dinamiklerinin harekete geçmemesi durumunda;  yerel yönetim kadrolarının halk üzerinde etkisinin fazla olamayacağının altını çizmiştir.  İlçe yönetimi genel gündem ile ilgili açıklamalarda, Olağanüstü halin kaldırılması için demokratik haklarını kullanacaklarını beyan etmişlerdir. PM üyesi Celâlettin Can’ın gençlik üzerine söyleşileri ilgiyle izlenen toplantının ikinci ayağının daha organize geçmesi konusunda bayan üyelerin irdeleyici konuşmaları da gözden kaçmadı.

HDP’li üyelerin ve yönetimin soru -cevap metoduyla görüşmelerine devam partililer İl yönetiminden katılan misafirlerin yorumları ile Silivri’de HDP çalışmaları masaya yatırılmıştır.

Toplantının, Türkiye genelinde “7 düvele karşı savaş açtık” diyen, bir Ak Parti iktidarının aslında Avrupa’yı karşısına alarak; Türkiye’yi itibarsızlaştırdığının da altını çizerek “kendisinden olmayanın kedisine bile düşman olan” bir zihniyetle,  demokratik hakların nasıl konuşulacağı?  Konusundaki zorluklardan bahsedilerek, toplantı da üyelere, Parti Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Edirne Cezaevinden yazmış olduğu “Zorunlu mekân değiştirdik!” başlıklı mektubu okunarak gece sonlandırılmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..

İlgili Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..