Ana SayfaSilivri ÖzelAnlamına Yakıştı

Anlamına Yakıştı

10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladık dün akşam. İlk defa katılıyordum böyle bir etkinliğe

Davet edilişimizden, sunumuna kadar her şeyiyle güzel bir gece geçirdik. Gecenin ilk göze çarpan olayı ise gecenin mana ve anlamına uygun organize edilmesiydi.

Neydi bu?

Hiç bir siyasi partinin, Belediyenin ya da Belediye başkanının desteğinde yapılmamış oluşu!

Oluyormuş demek ki…

Organizasyonunu Gazeteci kardeşimiz Ahmet Ermiş’in üstlendiği gece de sponsor olan yok muydu? Olmaz mı? Hem de birden çok firma ve kişiler gecemize destek olmuştu. Saral İnşaat, Hasan Kolcuoğlu, Aytaç Elektronik Celalettin Yazıcı, Murat Öztürk gecemize desteklerini verirken gecemize renk katan ve ayrıca destek olan arkadaşlarımızı da yanımız da görmekten mutlu olduk.

Kamil Bilici Kardeşimizin enfes sunumu ile verilen plaketlerin ardından, sırayla konuşma yapan Gazeteci İrfan Ermiş ve M. Refik Bek arkadaşlarımızın anıları ile geceye başlamış olduk.

Refik Bek Arkadaşımızın nüktedan konuşmaları, bizleri eski günlere götürürken, anımsattığı bir anı da yazımın başlığını oluşturdu. Saygı değer Belediye Başkanımızın ilk döneminin, ilk yüz günün icraatlarını anlatacağı toplantıda; hiç hoş olmayan bir tavır yüzünden, bütün gazeteci arkadaşların toplantıyı terk etmelerini anlatırken böyle günlerdeki hassasiyetin önemine dikkat çekmesiydi.

Gecemize destek veren arkadaşımız Aslıhan seda Sezen Solmaz kardeşimiz ve Aslıtolia ekibine teşekkür ederiz. Güzel yorumları ile solistlerimiz Ufuk Çakır ve filiz Soylu’da desteklerini esirgemediler. Remzi Tatlıcıoğlu ve arkadaşları da sağ olsunlar bize güzel bir gece yaşattılar. Ben ilk defa dinliyordum kendilerini, mest oldum dinlerken…

Gördüğünüz gibi bir kişinin değil, Anonim bir desteğin gücüyle bizlere güzel bir gece hazırlayan herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Gecenin sürprizi Ahmet Ermiş’in sahne almasıydı! Bu işi de kıvırdın ya helal olsun sana Ahmet…

Sahne de Ahmet mi vardı yoksa Haktan’ı mı dinledik? Pek bilemedim yani. Tebrik ediyorum.

Gece güzel geçti. Kafamızın içinde soru işareti olmadan ayrıldık oradan. Gecenin güzel geçmesinde katkıları olan diğer üç ismi anmadan geçemeyeceğim. Alparslan Ermiş, Ersin Boz ve Fatma Sarıbıyık kardeşlerimiz de teşekkürü hak ediyorlar.

Demek ki oluyormuş! İşte bu yüzden eline koluna sağlık Ahmet Ermiş…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..