Ana SayfaGündemAfet Eğitimi ve Gönüllülük

Afet Eğitimi ve Gönüllülük

Bizler, ( Silivri Dayanışma Platformu)

 jeolojik yapısi nedeniyle 1. Derece deprem bölgesi içinde bulunmamız açısından, deprem esansında ve sonrasında nasıl önlem alabiliriz, neler yapabilir, nasıl mukavemet gösterebiliriz? Sorularının cevaplarını almak üzere MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) Beylikdüzü’nde ki merkezlerini ziyaret ettik!

Küçükçekmece Belediyesi personelleri eğitim programlarına denk geldik! Beylikdüzü kaymakamlığının destekleriyle yürüttükleri çalışmalarda Eğitime katılanlarların memnuniyeti bizi çok mutlu ve aynı zaman teşvik etti…

MAG hakkında kısaca bilgi verirsek: MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) Vakfının Afetlerden sonraki ilk 72 saatte profesyonel ekiplerin afet bölgesine ulaşamaması nedeniyle, halkın kendi kendine müdahale etmesi gerçeğinden yola çıkan MAG, Mahalle Afet Destek Projesi (MADP) kapsamında, gönüllülere hem eğitim hem de malzeme temin ederek, mahalle düzeyinde afete hazırlık birimleri yaratarak çeşitli kurum ve kuruluşlara eğitim vermektedirler. Bizler de bu konuda MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) yetkilileriyle eğitim programı desteği istedik!

Son derece yararlı geçen görüşmemiz sonunda Silivri için bir eğitim programını planladık.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..

İlgili Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..